Booking.comVoor wie zelf een stedentripvakantie wil samenstellen is Booking.com een goede keuze. Zij bieden meer dan 190.000 hotels over de hele wereld. Combineer je losse hotel met een losse vlucht van bijvoorbeeld lowcost airlines als Ryanair en Easyjet. Je hebt wel verplicht een creditcard nodig om bij Booking een reservering te maken (lees autoriseren). Naast de populaire stedenreis bestemmingen kan je bij Booking ook steden buiten de gebaande paden vinden zoals een weekendje Kiev in Oekraine, prachtig Dubrovnik of Budva iets verder op, Nicosia op Cyprus of week Vancouver in Canada. Je kan je stedentrip zo bijzonder maken als je zelf wilt met hotels van Booking.com en een los vliegticket.

Ervaringen Booking.com

John - Geniaal aan Booking.com vind ik dat reviews om de website alleen ingezonden zijn door klanten van Booking die ook echt in het hotel geweest zijn. Zo is de hotelvergelijker niet vervuild met fake ervaringen.
Ga nu naar Booking.com

Ervaringen Booking.com

Gert 06-08-2012 17:27:47
nou dit is niet waar. heb je een klacht geeft booking.com niet thuis. slechte recencie word niet geplaatst.al heb je foto,s dat je in een hotel komt met honderden vlooien op de hotelkamer. laat je niet in de maling nemen door goede beoordelingen bij booking.com.de slechte worden niet geplaatst.
Jaap 29-04-2012 08:27:54
De meest innovatieve reissite ter wereld met slimme triggers zodat je zin krijgt om te boeken en altijd kostenloos annuleren.
Kirsten van Zanten 02-12-2011 14:48:52
Helaas niet zo positief. Na wat rondneuzen op de site en het maken van een uiteindelijke boeking kregen wij 2 bevestigingen. Meteen gereclameerd maar Booking.com houdt voet bij stuk dat ik alleen kan annuleren als ik de totaalprijs betaal.

Schrijf een ervaring over Booking.com

Naam:
E-Mail:
Ervaring:

Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

Geavanceerd zoeken >>>