AutoreizenOp zoek naar een goedkope stedentrip naar een leuke stad op basis van eigen vervoer? Op Stedenreis.com vergelijk je nu de beste hotels in de allerleukste steden van Europa. Stel zo je eigen stedenreis samen. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop 2 sterren hotel of luxe design hotel in het centrum van een stad, je vindt het hier. Een stedentrip of weekendje weg met eigen auto brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van reizen met de bus, trein of het vliegtuig. Zo heb je tijdens je bezoek aan een stad altijd de beschikking over eigen vervoer. Bezoek zo o.a. eenvoudig bezienswaardigheden buiten de centra van steden. Combineer ook eenvoudig een bezoek aan twee nabijgelegen steden tijdens een stedentrip met de auto. Een navigatiesysteem in de auto helpt u tegenwoordig eenvoudig de weg te vinden in grote en onbekende steden. Zo raakt u ook nooit de weg kwijt en komt u altijd aan bij het geboekte hotel of op de plaats van bestemming tijdens je stedentrip. Met de auto naar leuke steden reizen is ideaal als je houdt van lange afstanden rijden, je eigen reistijd indelen en bij een goede bezetting van de auto wellicht goedkoper dan vliegen of de trein.

Op zoek naar leuke hotels in het centrum of net buiten het centrum van leuke steden in Europa voor een stedentrip met de auto? Stedenreis.com heeft voor u een overzicht gemaakt van steden die uitstekend per auto te bereiken zijn. Daarnaast vindt u een overzicht van de beste hotels, van budget tot 5 sterren hotels. Boek zo nog vandaag extra voordelig je stedentrip met de auto naar je favoriete stad, inclusief top hotel.

Tip: Let bij het online reserveren van een hotel voor een stedentrip op de bereikbaarheid van het hotel en de eventuele aanwezigheid van (gratis) bewaakte privé parkeergelegenheid. Diverse hotels, met een locatie in het centrum van een stad, beschikken niet over een eigen parkeergelegenheid, waardoor u rekening dient te houden met extra kosten voor het veilig parkeren van uw auto.

Populaire auto steden:

  • Antwerpen - Een stedentrip op basis van eigen vervoer naar Antwerpen boek je al v.a. € 33,00. Antwerpen, de prachtige Belgische havenstad, is vanuit Nederland met de auto uitstekend te bereiken. Vanuit het zuiden van Nederland zit u maximaal binnen een uur in harte Antwerpen. Parkeertip Antwerpen: Veilig en bewaakt parkeren kan langs de rivier de Schelde.
  • Berlijn - Een Berlijn stedentrip met de auto boek je al v.a. € 23,00. Berlijn, de indrukwekkende hoofdstad van Duitsland, is vanuit Nederland goed te bereiken met de auto. Vanaf Utrecht is de reistijd naar Berlijn met de auto ongeveer 6 uur, wat de stad een prima bestemming maakt voor een heerlijke stedentrip op basis van eigen vervoer. Parkeertip Berlijn: In de buitenwijken van Berlijn kunt u uw auto gratis parkeren.
  • Keulen - Een stedenreis Keulen op basis van eigen vervoer boek je al v.a. € 39,00. De gezellige Duitse stad Keulen, ook wel bekend als Koln of Cologne, is dan ook net als Berlijn uitstekend met de auto te bereiken. Vanaf Utrecht is de reistijd slechts 2 uur. Keulen is dan ook een de ideale bestemming voor een stedentrip met de auto vanuit Nederland. Bezoek o.a. leuke musea, ga shoppen in de binnenstad of maak een stadswandeling langs de rivier de Rijn. Parkeertip Keulen: Bespaar veel kosten door gebruik te maken van de P + R parkeerplaatsen in Keulen.
  • Legoland (Billund Denemarken) - Een stedentrip of weekendje weg naar Billund en Legoland, met de auto, is erg populair. Billund is dan ook goed te bereiken met de auto vanuit Nederland. De reistijd met de auto, vanuit Utrecht, bedraagt zo'n 7 uur. Zeker voor mensen die in het Noorden van Nederland wonen is een autoreis naar Billund prima te doen. Een stedentrip op basis van eigen vervoer naar het Deense Billund is dan ook een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Parkeertip Billund: De meeste hotels bieden gratis parkeermogelijkheden.
  • Londen - Een stedentrip Londen met de auto, via de kanaaltunnel, boek je al v.a. € 29,00. De wereldstad is met eigen vervoer goed te bereiken. De treinreis door de Eurotunnel duurt slechts 35 minuten. Elke 15 minuten vertrekt er een trein vanuit Calais richting Folkstone in Engeland. Een andere optie om met de auto richting Engeland te gaan is middels een overtocht, vanaf de Nederlandse havens in Vlissingen of Hoek van Holland. De overtocht met de ferry naar Engeland duurt aanzienlijk langer dan de treinreis met de Eurostar. Combineer een stedentrip naar Londen met de auto met een bezoek aan het prachtige zuiden van Engeland. Parkeertip Londen: Vermijd het centrum van Londen door de extreem dure parkeerplekken en de congestieheffing (ontheffing om in het centrum van Londen te mogen rijden). Let op! In Engeland wordt links gereden.
  • Parijs - Een stedentrip naar Parijs met de auto boek je online al v.a. € 27,00. Parijs, de prachtige hoofdstad van Frankrijk, is uitstekend te bereiken per auto vanuit Nederland. De autoreis, vanuit Utrecht, duurt zo'n 5,5 uur. Een stedentrip of lang weekendje Parijs, op basis van eigen vervoer, is dan ook een echte aanrader. Combineer zo ook eenvoudig een stedentrip Parijs met de auto met een bezoek aan Disneyland Parijs. Met name voor gezinnen met kinderen is een autoreis naar Parijs erg leuk. Parkeertip Parijs: Parkeer je auto in het centrum van Parijs altijd in een bewaakte parkeergarage.

Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

Geavanceerd zoeken >>>