Oud en NieuwEr even lekker tussen uit met oud en nieuw 2014, op deze pagina vind je verschillende tips. Waar kan je lekker feesten en uit je dak gaan, waar wordt het mooiste vuurwerk afgestoken en waar luid je op de meest uniek manier het nieuwe jaar in. Ieder kan wel een leuke plek vinden om oud en nieuw door te brengen van high end parties waar je een VIP tafel om het dak kan krijgen tot feesten met wat minder sociale druk.

Amsterdam

Oud en Nieuw Amsterdam In onze hoofdstad weten ze wel hoe een feestje gegeven moet worden. Iedereen kent de bekende feesten op het museumplein wel, en die mag met de jaarwisseling dan ook niet ontbreken. Vanaf 18.00 kan je hier genieten van verschillende optreden en het feest gaat tot laat in de nacht door. Naast dit ultieme buitenfeest worden in verschillende nachtclubs in Amsterdam ook feesten gegeven. Kijk voor wat tips en meer informatie over de verschillende feesten op Oud en Nieuw in Amsterdam.

Berlijn

Oud en Nieuw Berlijn Als je 2011 op een hippe manier af wilt sluiten zal de stedenreis je naar Berlijn brengen. Mensen van over de hele wereld komen naar onder andere de Bandenburger Tor en de Kulturbrauerei om het nieuwe jaar op een spetterende manier in te luiden. Berlijn is dan ook een top bestemming voor een oud en nieuw feest. Op zoek naar leuke tips als leuke vuurwerk spots en Oud en Nieuw feesten op nieuwjaarsavond in Berlijn? Op Oud en Nieuw in Berlijn kan je meer informatie over de verschillende festiviteiten in Berlijn vinden. Geinspireerd en wil je een online stedentrip tijdens de jaarwisseling in Berlijn boeken? Bekijk dan hier alle Berlijn hotel en stedentrip aanbiedingen en vier oud en nieuw in de hoofdstad van Duitsland. Stedentrip Berlijn

Brussel

Oud en Nieuw Brussel Ben je opzoek naar een feestelijke jaarwisseling in het buitenland, vergeet dan Brussel niet mee te nemen in je beslissing! Als je zin hebt in live optredens in de buitenlucht kan dat op het plein Kunstberg en ook als je vanaf vroeg in de avond lekker uit je dak wil gaan op lekkere muziek zit je in Brussel goed. Kijk voor meer informatie over feesten in Las vergas tijdens de jaarwisseling op Oud en Nieuw in Brussel.


Disneyland Parijs

Oud en Nieuw Disneyland Opzoek naar een magische jaarwisseling? Aarzel dan geen moment en boek je stedentrip naar Disneyland Parijs. Het park is helemaal in de kerststemming gebracht en deze magische sfeer hangt er tijden de jaarwisseling nog steeds. Niet alleen het park is helemaal aangepast op de tijd van het jaar, maar ook de bekende disney figuren als Mickey, Donald en Goofy hebben zich speciaal helemaal opgedoft voor deze gelegenheid. De hele avond wordt je vermaakt me leuke optredens en parades, en een spetterend vuurwerk mag natuurlijk om 00.00 niet ontbreken en je zult je ogen uitkijken. Kijk voor meer details op Oud en Nieuw in Disneyland Parijs.

Funchal

Oud en Nieuw funchal Funchal is de vuurwerk hoofdstad van de wereld. De stad heeft in het Guinness Book of Records gestaan als de stad die het grootste vuurwerk spektakel ooit heeft gegeven. Deze hoofdstad van het Portugese eiland Madeira is dan ook een aanrader als je van vuurwerk houdt. Maar ook als je lekker wil loungen of juist wil feesten kan je op Funchal terecht. Op oudejaarsavond is er van alles te beleven. Kijk voor meer informatie op Oud en Nieuw in Funchal.

Las Vegas

Oud en Nieuw Las Vegas Oud en Nieuw in Las Vegas is een absolute aanrader, door de hele stad heen zijn feesten. Het gratis buitenfestival kan je op de strip vinden, aan het einde van de middag wordt de strip helemaal afgesloten en is het alleen nog maar ter voet toegankelijk en kan het feest beginnen. Tot in de kleine uurtjes kan je hier van verschillende optredens genieten en uiteraard wordt er om 00.00 uitgebreid vuurwerk vanaf de daken van de hotels en casino's afgestoken. Mocht je wel zin hebben in een feestje, maar niet in buiten staan zijn er genoeg alternatieven. Kijk voor meer informatie over feesten in Las vergas tijdens de jaarwisseling op Oud en Nieuw in Las Vegas.

Lissabon

Oud en Nieuw Lissabon Ook in Lissabon weten ze hoe een goed feest gegeven moet worden. Op meerdere locaties in de stad kan je op een leuke manier het nieuwe jaar in luiden. Een van de meeste bezochte oudejaarsavond locaties is de Praça do Comércio, hier wordt elk jaar om 00.00 een 10 minuten durend muzikaal ondersteund vuurwerk afgestoken en er zijn de hele avond live optredens. Een tweede leuke locatie is bij de Vasco da Gama Tower, ook hier wordt vuurwerk afgestoken en duurt de gezelligheid tot diep in de nacht. Kijk voor meer details en locaties op Oud en Nieuw in Lissabon

Londen

Oud en Nieuw Londen Hoe je oud en nieuw ook wilt vieren, in Londen moet je zijn. Wil je het vuurwerk boven de Thames met honderd duizenden mensen bewonderen, naar een verkleedfeest of gewoon lekker naar een nachtclub om 2011 uit je systeem te swingen. Alles is mogelijk! Kijk voor een aantal opties voor de jaarwisseling op Oud en Nieuw in Londen. Via Stedenreis.com kan je makkelijk je complete stedentrip plannen en boeken. Aarzel niet en kijk snel op stedentrip Londen.

Madrid

Oud en Nieuw Madrid In Madrid hangt een heuse familiesfeer tijdens Nochevieja. De lokale bevolking viert de uren voor middernacht het liefst met de familie en trekt na middernacht richting het centrum. De hoofdlocatie van de festiviteiten is voor de Puerta del Sol te vinden, hier is Live muziek te vinden. En om middernacht worden de symbolische 12 druiven gegeten. Elke druif moet op een van de klokslagen op gegeten worden, degenen die dit doen zullen een gelukkig en gezond nieuw jaar tegemoet gaan. Op Oud en Nieuw in Madrid kan je meer details over de jaarwisseling in Madrid vinden. Lijkt het je leuk om 31 december in Madrid te vieren, zoek en boek dan via stedentrip Madrid je droom oud en nieuw.

New York

Oud en Nieuw New York In New York ga je je oudejaarsavond, of wel New Years Eve, niet vervelen. Je kan naar het reusachtige gratis feest op Times Square of middernacht in een leuk cafe doorbrengen. New Yorks Times Square is met name voor toeristen de place te be rond de jaarwisseling om 00.00 uur. Kijk naar de bende "Ball Drop" ceremonie en feest tot in de late uurtjes. Door de hele stad heen vind je verschillende leuke locaties waar feesten gegeven worden. Je kan er voor kiezen de jaarwisseling op een jacht door te brengen, een bowlingbaan of in Madame Tussauds. Oud & Nieuw vieren tijdens een stedentrip New York is een absolute aanrader en een unieke belevenis. Kijk voor meer details over de verschillende feesten op Oud en nieuw in New York. Is je interesse gewekt, boek dan snel je Stedentrip New York.

Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

Geavanceerd zoeken >>>