Oud en NieuwOok in Amsterdam weten ze hoe de jaarwisseling op een spetterende manier gevierd moet worden. Een gezellig buitenfeest op het mueumplein of juist lekker uit je dak gaan in een discotheek, alles is mogelijk in onze mooie hoofdstad.

Museumplein
Op dit gratis buitenfeest kan je de hele avond uit je dak gaan. Rond 18.00 begint het feest al met verschillende optredens van bekende artiesten als Marco Borsato en nog veel meer. Om 00.00 wordt er vuurwerk afgestoken en begint de hele nacht durende afterparty. Kleed je warm aan en geniet hier de hele avond en nacht van swingende muziek.

Passenger Terminal
Op dit fantastische feest kan je tot in de kleine uurtjes door gaan. Er vinden optredens van de bekende Erick E, Gregor Salto, Rene Amesz, Brian S, Victor Coral en Marcello plaats. Je gaat je dus geen moment vervelen. Kaartjes kosten € 60,- en je kan van 20.00 naar binnen.
Adres: Piet Heinkade 27 1019 BR Amsterdam

Wooland
Bij de nachtclub Jimmy Woo kan je het avontuurlijk Wooland beleven. De ultieme plek om met happiness, laughter, veel dansen en niet te vergeten champagne de nacht door te komen. Het thema is niet te beschrijven, kijk voor een tipje van de sluier op onderstaande website. Kaartjes kosten in de voor verkoop € 55.00 en aan de deur € 60.-
Adres: Korte Leidsedwarsstraat 18
Website: http://www.wooland.nl/

Escape
In de luxe club Escape zal een drietal NYE feesten gegeven worden. Een aantal optredens die er plaats zullen vinden zijn: Raymundo, Miss Divine, Mc Choral en Frederik Abas. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 60.-.
Adres: Rembrandtplein 11.

Beautiful people
In een grote zaal in club The Sand kan je uit je dak gaan op de meest trendy muziek van het moment. Er is een cocktailbar, foodcorner en een VIP deck. Je zult je dus geen moment gaan vervelen. The line up bestaat dit jaar uit onder andere: Erick E, Shermanology, Michael Mendoza en Gregor Salto. Kaartjes kosten €45.-
Adres: Rhoneweg 36.

Op onderstaande kaart staat de locatie museumplein aangegeven.

Ga naar de website van Oud en Nieuw

Openingstijden hoogseizoen

Loopt van 31 december tot 01 januari
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Klopt de bovenstaande data niet meer? Neem dan contact op.

Vind Oud en Nieuw leuk op Facebook:

Oud en Nieuw op de kaart


Video van Oud en Nieuw


Reageren


Naam:
E-mailadres: Wordt niet getoond
Reactie:

Andere highlights:


Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>