Kerst in AntwerpenOp verschillende locaties kan je de heerlijke kerst sfeer genieten. Hieronder staan de bekendste locaties beschreven.

Groenplaats
Als je van traditionele kerstmarkten houdt, dan ben je op de groenplaats aan het juist adres. Als je naar het plein toe loopt komt de kerstsfeer je al te gemoed. Er staan kraampjes waar je lekkere warme chocolade melk en Glühwein kan kopen. En daarnaast zijn er natuurlijk ook kraampjes met lekkers, kerststallen en cadeau kraampjes.

Grote markt
Op de bekende Grote markt in Antwerpen kan je elk jaar een grote ijsbaan vinden. Je kan er voor kiezen zelf schaatsen mee te nemen, maar je kunt ze ook bij de schaatsbaan huren. Mocht je klaar zijn met het schaatsen kan je bij 1 van de kraampjes heerlijk warm worden met kerstmuziek en een warm glaasje Glühwein.

Winterkermis
Ben je op zoek naar wat meer dan alleen kraampjes met lekkers en cadeautjes? Dan moet je op het Steenplein zijn. Hier kan je namelijk de winterkermis vinden. Je zult je geen moment vervelen er is een speciale kinder ijspiste en een ijsbaan voor volwassenen, grime kunstenaars, een draaimolen, straattheater en verschillende poppenkast voorstellingen. Voor ieder wat wils dus.

De kerstmarkten in Antwerpen zijn ook na kerst nog te bezoeken. Ze duren namelijk van 12 december 2011 tot 08 januari 2012 en zijn alleen op kerstavond gesloten. De markten zijn zondag tot en met donderdag van 12.00-20.00 en vrijdag en zaterdag van 12.00-22.00 geopend. Op onderstaande kaart staat Groenplaats aangegeven.


Klopt de bovenstaande data niet meer? Neem dan contact op.

Vind Kerst in Antwerpen leuk op Facebook:

Kerst in Antwerpen op de kaart


Video van Kerst in Antwerpen


Reageren


Naam:
E-mailadres: Wordt niet getoond
Reactie:

Andere highlights:


Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>