Oud en NieuwAls je van vuurwerk houd moet je je eindejaarsreis naar Funchal boeken. De stad staat in het Guinness Book of Records als stad die het grootste vuurwerk spektakel ooit gegeven heeft. Zodra de klok 12 keer slaat barst het kleurige feest in de hele stad los. Overal om je heen zie je prachtige vuurwerkshows en zie je iedereen plezier hebben. Na het vuurwerk heb je 2 mogelijkheden, of je maakt het niet te laat en gaat richting je hotel, en de andere optie is Funchal onveilig maken. Op verschillende locaties in de stad kan je uit je dak gaan. Hieronder staan een aantal beschreven

Vespas
Nachtclub Vespas staat beter bekend als de kathedraal van het Madeirase nachtleven. The place to be, bijna wekelijks staan er internationale DJ's te draaien en met oud en nieuw hebben ze een fantastisch programma.

MOLHE Club
Deze unieke nachtclub zit in een oud militair fort die op de top van een rots in de baai van Funchal staat gebouwd. Vanaf het fort heb je een prachtig uitzicht over Funchal en je kan ervan genieten onder het genot van een lekker cocktail en swingende dansmuziek.

Openingstijden hoogseizoen

Loopt van 31 december tot 01 januari
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Klopt de bovenstaande data niet meer? Neem dan contact op.

Vind Oud en Nieuw leuk op Facebook:

Oud en Nieuw op de kaart


Video van Oud en Nieuw


Reageren


Naam:
E-mailadres: Wordt niet getoond
Reactie:

Andere highlights:


Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>