Stedenreis Hong KongHong Kong is een stad die je een keer in je leven moet hebben gezien. Deze enorme stad ligt in Zuidoost- Azië en heeft wel meer dan 7 miljoen inwoners. Er is hier dan ook genoeg te beleven. Bezichtig een Boeddhistische tempel of kijk je ogen uit bij een van de vele gigantische gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wolkenkrabber van de bank of China Tower. Indrukwekkend zijn de vele Boeddhistische invloeden die terug te zien zijn in de stad. Bezoek hiervoor bijvoorbeeld de 10.000 Buddha's Temple of het gigantische beeld de Tian Tan Boeddha. Victoria Peak is een bekende attractie en zeker de moeite waard om te bezoeken. Door de winkelcomplexen die hier te vinden zijn is er ook genoeg te beleven voor de winkelliefhebber. Je kunt natuurlijk ook een dagje winkelen op Nathan Road, hier vind je tal van winkeltjes en restaurants.

Wil je een dagje tot rust komen? Dan is een bezoek aan het Hong Kong Park een leuke attractie. Hier kun je genieten van de rustgevende watervalletjes en Botanische tuinen. Voor een leuke en ontspannen dag in de natuur is een bezoek aan een van de vele eilandjes een absolute must. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar het Lamma eiland.

Door het grote aantal bezienswaardigheden is er veel te beleven en zien in Hong Kong. De stad is ook uitermate geschikt als tussenstop wanneer u op reis bent naar bijvoorbeeld Australië of een ander land. Vergelijk hier de beste hotels een aanbiedingen voor vliegtickets.

Highlights en hotels op de kaart van Hong Kong


Highlights:
Stad: *
Datum aankomst:
Datum vertrek:

Vliegtickets naar Hong Kong


Website: Vertrekplaats: Bestemming: Luchtvaartmaatschappij: Prijs:
Vliegtickets.nl Brussel Hong Kong Jet Airways € 518,00
Cheaptickets.nl Amsterdam Hong Kong Aeroflot Russian Airlines € 523,72
Worldticketcenter.nl Amsterdam Hong Kong Aanbieding Royal Jordanian € 525,00

Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>

Reistijd:

  • Vliegtuig: 11 uur