Oud en NieuwIn Lissabon weten ze wel hoe een feestje gegeven moet worden. Er zijn voldoende plekken waar je de jaarwisseling door kan brengen. Op deze pagina staan een aantal locaties beschreven.

Praça do Comércio
Bij dit gratis openlucht spektakel ga je je geen moment vervelen! Dit is het bekendste jaarwisselingsfestival van Lissabon. De hele avond worden hier optredens en concerten gegeven en zodra de klokken 12 keer geslagen hebben zal het vuurwerk spektakel beginnen. Je hebt op dit plein perfect uitzicht op de 10 minuten durende vuurwerkshow, die begeleid wordt door moderne muziek. Conclusie: Hier ga je je niet vervelen.

Vasco da Gama Tower
Vanaf en rondom de Vasco de Gama toren wordt om 12 uur ook een kleine vuurwerk show gegeven, maar deze is wel een stuk kleiner dan die Praça do Comércio. Het leuke aan deze locaties zijn de restaurantjes en bars om de toren heen, voor en na de vuurwerkshow is het daar reuze knus en gezellig.

Nachtclub Kubo
In deze uniek gelegen nachtclub aan de Taag kan je 2011 heerlijk afsluiten. Je hebt een prachtig uitzicht over de Taag en vanuit de club kan je van alle kanten vuurwerk zien. Je kan hier lekker lounge of uit je dak gaan op de muziek, het is maar net waar je zin in hebt.

Op onderstaande kaart staat de locatie Praça do Comércio aangegeven.


Klopt de bovenstaande data niet meer? Neem dan contact op.

Vind Oud en Nieuw leuk op Facebook:

Oud en Nieuw op de kaart


Video van Oud en Nieuw


Reageren


Naam:
E-mailadres: Wordt niet getoond
Reactie:

Andere highlights:


Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>