Oud en NieuwIn Londen verveel je je met oud en nieuw geen moment! Een gemaskerd bal, terug naar het verleden of lekker uit je dak gaan op een swingende beat. Alles kan! Hieronder staan een aantal leuke locaties aangegeven waar je de jaarwisseling door kan brengen.

Trafalgar Square
De meeste mensen kan je op Trafalgar Square, hier verzamelen honderd duizenden mensen zich om samen het nieuw jaar in te luiden en het prachtige vuurwerk boven de Theems te bekijken. Zodra de klok 12 keer geslagen heeft zal het ongeveer 10 minuten durende vuurwerk beginnen. Naast het vuurwerk is de London Eye een attractie opzich, deze is namelijk prachtig verlicht en geeft tijdens het vuurwerk een lichtshow. Na afloop van het vuurwerk zal het plein langzaam leeg lopen en gaan mensen in cafés, bars en discotheken verder feesten. Het is aan te raden van te voren kaarten te kopen, anders is de kans klein dat je ergens binnen kan komen.

Medieval Banquet
Altijd al willen weten hoe oud en nieuw in het verleden gevierd werd? Hier is je kans het uit te vinden. Vanaf 19.15 kan je naar binnen en wordt je ontvangen door Koning Henry VIII en zijn onderdanen. Aller eerst zal je van een overheerlijk 5 gangen diner genieten en onder het genot van een drankje de seconden naar middernacht aftellen. Zodra het nieuwe jaar ingeluid is zal er een disco tot in de kleine uurtje los barsten.

Kaartjes voor kinderen zijn voor £80.00 te verkrijgen. En voor volwassenen kost een kaartje £110.00.

Adres: St Katherine's Dock, London, E1W

Crowne Plaza
Als je nog nooit een gemaskerd bal mee hebt gemaakt is this the place to be! Aan alle kanten zie je maskers en mensen in kostuum voorbij lopen. En aan het einde van de avond wordt er een prijs voor beste masker uitgedeeld, dus het loont er moeite in te steken. Bij binnenkomst krijg je direct een lekker drankje om in de feeststemming te komen. En rond 20.00 kan je genieten van een 3 gangen gourmet diner. Na het vuurwerk om 00.00 zijn er tot 01.00 nog optredens van verschillende artiesten en dan barst de disco los.

Kaartjes voor dit gemaskerde bal zijn alleen voor volwassenen verkrijgbaar en zijn vanaf £75.00 beschikbaar.

Adres: Crowne Plaza London-Docklands, Royal Victoria Dock, Western Gateway, London E16 1AL

Babble Bar
Wie van wijnen houd is bij deze bar op zijn plek. Hier hebben ze een eindeloze wijnkaart met lekkernijen van over de hele wereld. Babble heeft een moderne ontspannen uitstraling waar je op lekker relaxed het nieuwe jaar in kan luiden. De deuren zijn van 18.00-04.00 geopend.

Entree kaarten kosten £20.00 en moeten van te voren gekocht worden.

adres: Lansdowne House, 59 Berkeley Square, London W1J 6ER

Secret Agents Ball
Zodra je de ruimte binnen loopt voel je de spanning van de geheime agenten die er rond lopen. Je kan iedereen zijn die je wil. Je kan je geluk beproeven in het casino of lekker aan de bar een Martini drinken.

Kaarten zijn vanaf £27.50 beschikbaar.

Adres: Kensington Close Hotel, Wrights La  London W8 5SP


Op onderstaande kaart staat de locatie Trafalgar Square aangegeven.

Ga naar de website van Oud en Nieuw


Klopt de bovenstaande data niet meer? Neem dan contact op.

Vind Oud en Nieuw leuk op Facebook:

Oud en Nieuw op de kaart


Video van Oud en Nieuw


Reageren


Naam:
E-mailadres: Wordt niet getoond
Reactie:

Andere highlights:


Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>