Oud en NieuwEen van de bekendste oudejaarsfeesten kan je in New York op Times Square vinden. Naast het reusachtige feest op Times Square kan je door de stad heen op verschillende leuke locaties in de stad vuurwerkshows en feesten gegeven. Hier onder staan een aantal beroemde oud en nieuw locaties beschreven. Onder aan de pagina kan je een website vinden die je meer informatie over de kaartjes voor de feesten kan geven.

Times Square
Het meest bekende feest kan je 31 december op Times Square vinden. Het programma met optredens begint al om 16.00 uur, maar meestal staan er rond die tijd al duidenden mensen op Times Square om zo zeker van een plaats te zijn. Op de Wishing wall kan je je dromen en wensen voor het nieuwe jaar schrijven en dan opplakken, om middernacht worden de papiertjes dan verspreid zodat je dromen uit komen. Elke jaar staan er ruim een miljoen mensen op Times Square om het nieuwe jaar in te luiden, het is dus een gezellige boel. Een traditie die elk jaar trouw uitgevoerd wordt is de New Year's eve ball. Deze bal is prachtig verlicht en zakt om 1 minuut voor 12 naar beneden.

Madame Tussauds
Heb jij je jaarwisseling altijd al met beroemdheden willen vieren, dan zit je bij dit prachtige wassenbeelden museum gelegen aan Times Square helemaal goed. Het hele museum is beschikbaar en je hoeft dus niet alleen in de hoofdzaal te blijven. Hier staat echter wel de Live DJ, dus als je lekker wil dansen zit je in deze zaal goed. Kaartjes zijn vaan $45 te krijgen, en aan dit nieuwjaarsfeest zit geen minimum leeftijd verbonden en is dus erg geschikt voor gezinnen.

Highline Ballroom New Years Eve
Deze grote nachtclub kan je in de Meatpacking district van New York vinden en is bedoeld voor een 21+ gezelschap. Je kan hier lekker uit je dak gaan op hiphop, mach ups, pop, latin en rock. Ook is er een mogelijkheid om lekker te relaxen in een VIP ruimte, maar dat ligt aan het kaartje dat je gekocht hebt. Kaartjes beginnen bij $75.

Sequoia
Het thema in Sequola is Dress to Impress, een mogelijkheid om je helemaal te laten gaan dus. Je kan deze fantastische nachtclub bij de South Street Seaport vinden en vanaf de tuin heb je een prachtig uitzicht over de haven en de rand van de stad. Je kan hier de hele nacht door gaan op leuke jaren 80, hiphop, dance en rock muziek. Dit is met zijn minimum prijs van $50 voor een entreekaartje een van de goedkoopste nieuwjaarsfeesten in New York.

Harbor Lights Yacht
Op deze exclusieve jacht wordt op oudejaarsavond een waar gala gegeven. Op de jacht worden shows door bekende New Yorkse DJ's gegeven en kan je 3 uur lang van een open bar genieten. De jacht vertrekt om 20.00 en meert om 01.00 weer aan. Kaarten voor deze unieke ervaring zijn vanaf $145 te krijgen.

Frames NYC
Altijd al oud en nieuw op een bowlingbaan willen vieren? Zoek dan niet langer. Bij frame NYC is dit te vinden. Het pand heeft 28 bowlingbanen, een nachtclub, bar, en ligt vlakbij Times Square. Van al deze faciliteiten kan je op 31 december gebruik maken van 20.00-04.00. Kaartjes voor deze unieke ervaring zijn vanaf $85 te krijgen.

SideBAR
Bij deze chique sportbar op Union Square kan je 2011 in stijl afsluiten. Mocht je niet zelf in de kou op Times Square willen staan kan je hier het hele event en het vallen van de bal op 20 big screen tv's bekijken. Vanaf 00.00 barst het feest los met verschillende New Yorkse DJ's die ervoor zorgen dat je uit je dak kan gaan op dance, rock, top 40 en hip hop. Kaartjes voor deze bar zijn te krijgen vanaf $20.

Ga naar de website van Oud en Nieuw


Klopt de bovenstaande data niet meer? Neem dan contact op.

Vind Oud en Nieuw leuk op Facebook:

Oud en Nieuw op de kaart


Video van Oud en Nieuw


Reageren


Naam:
E-mailadres: Wordt niet getoond
Reactie:

Andere highlights:


Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>