Vliegveld Orly ParijsEenmaal geland op het vliegveld Orly in Parijs kun je op verschillende manieren naar het centrum toe reizen. Het centrum ligt 14 km bij het vliegveld vandaan.

Trein
Twee shuttletreinen zorgen ervoor dat je naar twee verschillende metrostations in Parijs toe kan. De Orlyval shuttle brengt je naar het metrostation Antony. En de ADP shuttle breng je naar het Gare d’Austerlitz metrostation.

Bus
Vanaf de luchthaven heb je keus uit drie verschillende shuttlebussen. De eerste, de Orlybus, brengt je naar het metrostation Denfert-Rochereau. De tweede shuttle, de Jetbus, brengt je naar het metrostation Villejuif-Louis Aragon. En de laatste shuttlebus, de Airportshuttle, brengt je direct naar hartje centrum.

Taxi
Buiten de aankomsthallen staan verschillende taxibedrijven op u te wachten. Voor de rit naar het centrum betaald u een gemiddeld bedrag rond de €25.00. Buiten de spits zal de reis ongeveer 30 minuten duren.

Autoverhuur
In beide aankomsthallen kun je de balies voor het huren van een auto vinden Je hebt keus uit verschillende maatschappijen. U zou de huurauto ook van te voren kunnen reserveren.

Ga naar de website van Vliegveld Orly Parijs


Klopt de bovenstaande data niet meer? Neem dan contact op.

Vind Vliegveld Orly Parijs leuk op Facebook:

Vliegveld Orly Parijs op de kaart


Reageren


Naam:
E-mailadres: Wordt niet getoond
Reactie:

Andere highlights:


Aanbieding Zoeken

Stad selectie:
Type Vervoer
Aantal Sterren Hotel

Hotel Opties

Hotel Ketens

In de buurt van:
Geavanceerd zoeken >>>